Va? Bus mitt i veckan, vadan detta?

Hej på er, tisdag brukar vara veckans längsta dag men så är det inte den här veckan för idag verkar detta onsdagsdygn ha 48h. Första halvan av dagen kändes det inte alls roligt men så insåg jag att den här långa eviga onsdagen aldrig kommer igen. Nä, den är passé, over, gone och bye bye imorgon så varför ge bort en dag av mitt liv till tristess – helt utan glöd som att lämna walk over. Näääää nuu stopp med det!

Shit happens and shit has to go. Så bort med det gråa och beiga.

Hokus pokus så vips blev det gul klänning, en upplyftande hästsvans (för att dra bak bekymmersrynkan ) och på med för mycket rouge. Voila! Nu ler vi, är tacksamma och gör en fantastisk onsdag av allt. Ikväll är det Insurance awards och mitt företag är nominerade så nu ska vi på gala och glänsa. Glamour och flärd betyder god mat, lite vin och knasiga skämt från mig.

Så har du en onsdag med 48h idag? Nyttja det! Gör något galet, boka en resa, herrgud drick ett glas vin utomhus, spring upp för alla trappor i skrapan eller bara ät vårens första glass lite extra länge så det blir kladdigt på handen och chokladen hinner lägga sig som en clownmun. Bara gör något som visar att dagen är värdefull och viktig att minnas.

Tjohoj !

904144_10151317475796572_1147026735_o

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s