7,5 veckor kvar …

… Till Bali, Lombok och semester. Men vem räknar? Ligger hemma sjuk sedan en vecka och vad finns det annat att göra än googla resmål?

Nyss varit i Tyskland och kramat om släkten och min fina Oma. Inte varit där på 3 år så det är årets viktigaste resa för mig. Ätit god tysk mat som påminnt om barndomen och blivit ordentligt ompysslad. Efter 5h på världens härligaste spa blev jag sjuk. Tror maximal avkoppling fick bacillerna att gå bananas. Men men jag ska väll vara snorig jag också. Det heter väll återhämtning i mitt fall. För redan nästa vecka börjar nya träningstag och nedräkning till nästa semester.

Valborg bär det av. Sist jag var på Bali föddes jag på nytt. Denna sköna känsla att yoga i ubut bland risfält och bli ett med naturen. De fina lyxiga stränderna, den goda maten och vänligheten. Och den här gången blir det även att upptäcka livet under vattenytan med dykning. Jag och pojkvännen sitter och planerar var vi vill åka men härligt blir det garanterat och speciellt att få dela platserna med någon den här gången. Känns nästan overkligt att åka tillbaka men ser fram emot det. Vissa platser gör gott för själen.

Trevlig helg och kram!

Här kommer lite bilder från förra veckan i Deutschland. Tre generationer starka kvinnor under samma tak.

image

image

image

image

image

image

image

image

Annonser

One thought on “7,5 veckor kvar …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s