Tack för kärleken!

Även jag vill summera året och passa på att tacka alla er som står mig nära.

Året 2012 började med en veckas njutning på en båt i Filippinerna och dyk i världsklass tillsammans med sol och bad på olika Robinsonöar. Efter kom min bror och våra sysslingar ner och semestrade ihop. Fantastiskt! Och på Arlanda väntade världens bästa föräldrar efter 3 månader ifrån varandra.

Jag bytte arbete under sommaren och njöt solen i Sundsvall, Stockholms skärgård och Turkiet.

Under hösten fick mina vänner och familj åter igen visa att de är bäst i världen. Mamma, pappa, brorsan, Petra, Sofia, Ida, Cicki, Keijser, Alex, Anna ja många är ni som lyste upp mitt liv och visade att ni älskar mig som jag är. Tack! Nu vet jag att jag klarar allt med er i mitt liv.

Höst var alltså vänner och träna, träna. Som 31-åring är jag i mitt livs toppform även mentalt och äntligen vuxen att förstå att livet inte kan bli bättre än nuet, och nuet, och nuet så länge vi väljer att se nuet som bästa tiden och är tacksamma över allt och alla. Jag är lyckligt lottad.

Under 2 veckor på kritvita stränder i Mexico hinner jag tänka och känna efter och jag kände precis som hela 2011 under asienresan att jag är precis där jag vill vara och den jag vill vara. Alla utmaningar och motgångar har gjort mig starkare och mer jordad och det är med spänning jag klivit in i 2013.

Så än en gång- tack till alla er nära och kära som jag kan skicka en kram till här även de dagar vi inte kan höras. Ni är verkligen ovärderliga.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

wpid-IMAG0631_BURST002_COVER.jpg

image

image

Annonser

2 thoughts on “Tack för kärleken!

  1. Så SNYGG och vältränad! Stranden i Mexico ser ju helt fantastisk ut.
    Tack för att jag får lysa upp ditt liv och tack för att du finns i mitt. Puss

  2. Tack MT, det är en fröjd att va din vän! Du är så insiktsfull och ansvarstagande i livets olika påfrestningar och frågeställningar. Men också himla bra på att njuta av det. Många kramar och massa heja heja på dig! Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s