Hemma bra men borta bäst eller bara bäst?

Det händer mycket men man kan ju inte skriva om allt hela tiden 🙂

Upptäcka, utforska, uppleva är livet. Och det finns så mycket att se, känna och berikas av både i Sverige och långt i fjärran. Från soliga dagar med vitt vin, räkor och glass i Stockholms skärgård, till ett kallt dopp och strandhäng ute på någon av Sveriges alla fina stränder, till midnattssol, norrsken, en natt på antarktis, segla över Atlanten, fäktas med insekter i Amazonas och ligga i en hängmatta på Bora Bora. Ja mycket kan en människa uppleva. Och lika mycket kan man njuta av allt.

Den här semestern har varit härlig och harmonisk. Sköna dagar med goda vänner i Stockholm. Bad, sol och god mat i Sundsvall och sedan en het, avkopplande vecka i varma Turkiet med klart vatten, hamam, dykning och bara få vakna till en blå himmel, massvis med romantik och kärlek och ha all god mat serverad. Lyx! Och många skratt har det blivit.

Nu är jobbveckorna igång och det gäller att hålla kvar den sköna känslan i kroppen och komma ihåg vad som spelar roll och vad som ger energi och lycka. Och om det piggar upp- boka en ny resa att skriva in i kalendern 🙂
Tjohoj!

 

Annonser

One thought on “Hemma bra men borta bäst eller bara bäst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s