Lyft blicken

Tutar du på i 120? Självklart man måste ju hinna med så mycket som möjligt innan man käkar blålera. Men vad är viktigt: Kvantitet eller kvalitet? Både och? Ja men såklart. Fast stanna upp emellanåt och bara njut och känn vardagen. Njut av lugnet där emellan.

Personligen älskar jag naturen och kan sitta och titta på vackra utsikter i en evighet. Tänk alla himlar jag sett över hela världen. De mörkröda brinnande solnedgångarna i Afrika, de varma soluppgångarna i Sahara där resterande omgivning är svart och öde av all sand … Eller solen som skiner på bergen i Nepal och får dem att lysa mot all den vita kontrasten. En knallblå himmel som speglar sig i Stockholms vattendrag. Läckert!Blått, blått, blått. Visst blir man ödmjuk och glad.

Så hej måndag och hej ny vecka! Idag lyfter vi blicken från våra skrivbord och problem och höjer på huvudet för hur fantastiskt allt är och hur glada vi är att kunna se upp, upp och upp på oss själva, omgivningen och nuet. Himlen ser olika ut från dag till dag och plats till plats och ändå är den alltid intressant … Precis som människor. Vi är olika och ändå så oerhört vackra av personlighet, livserfarenhet, barnasinne, glädje, sårbarhet och kärlek.

Många är rädda att stanna upp och känna hur tiden rusar och åren går. Men det är precis den resan och spåren av livet på människors ansikten och i deras sinnen som gör dem så otroligt attraktiva och härliga att umgås med.

Stanna, lyft upp huvudet och le för att du är unik. Himlen varierar i färg och form och den är allt annat än ful och tråkig. Precis som du.

Kram

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s