I allra högsta grad levande

Hej alla, trodde ni att bloggen var utdöd? Nej vi är tillbaka.

Vi behövde bara landa lite i vardagen, fixa o trixa lite och allmänt landa i Stockholm och njuta av staden och livet hemma. Det råder fullt ös med att träna fram musklerna igen efter alla soltimmar med öl och livsnjutning. Efter snart 3 månader hemma och en blek hud igen är det nu dags att damma av bucket-listan. Förändringar har genomförts och vissa saker har byts ut och andra tillkommit. Men nu känns den Marie-Theres 2012-isch.

Och vad är då årets äventyr? Tja som 30-åring är det väll kanske dags att ta körkort. Eller? Jo det tycker jag. Drömmar är härligt och jag har upplevt många genom att prioritera. Men nu har vi kommit till punkten ”brum brum”. Som storstadsbo har detta inte varit aktuellt men nu ska det bli riktigt roligt. Japp så i år ska jag kunna legitimera mig med körkortet.

Givetvis behövs lite galna drömmar tillsammans med de ”vuxna” och därför kommer året att fyllas av festivaler med vänner och diverse knas. Planerar även att beta av listan på drömdyk och där vet inte ens jag ännu vart det bär av i år 🙂 Vi får se.

Välkommen tillbaka! Och en kram till Keijser, familjen och alla andra som verkligen visat hur mycket ni saknat bloggen 🙂 Vad gör jag inte för er?

Tjohoo, kram

Annonser

One thought on “I allra högsta grad levande

  1. Äntligen kan man läsa och se underbara bilder,stanna upp och få sig en tankeställare.För du vet ju Marie-Theres att man säger : Warum in die Ferne schweifen,sieh das gute liegt so nah.Lerne dich das Gluck ergreifen den das Gluck ist immer da.Puss och kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s