Ready for next adventure

Borneo i bilder. Veckan med GAP adventures var minst sagt full av aktiviteter. Den inleddes med Mt Kinabalu och regnskog, berg, regn, sol. Sedan vidare till floden Kinabatangan och boende i djungellodge och turer ut varje dag och se krokodiler, apor och djungel dvs. Diverse kryp. Hade inga I rummet dock jej!

Sedan fortsatte vi till Sepilok och urangutancentret som tar hand om små urangutanger som farit illa och de lär sig klättra, bygga bo, hitta mat etc. Sedan fortsatte vi till turtle island för sol och bad, och se hur det går till när sköldpaddshonorna kommer upp om natten och lägger ägg och sedan hur de släpper ut babysköldpaddorna I havet och hur de kravlar sig fram till vattnet. Herreguuud kan de bli gulligare!!! Fick gosa med en lite med 🙂 Lite mer utflykter till tempel och annat tristare innan vi tog flyget tilbaka och avslutade allt med fantastisak skaldjur vid hamnen. Mumma! Provade till och med stingrocka men naaa mkt ben.

Idag har jag bara solat och badat, precis avslutat middag med danskar jag träffade och nu ska jag sova. Imorgon blir det att ta kosan mot dykning och Mabul Island. Blir hur ballt som helst. Dags för nya äventyr. Känns bra med 7 veckor sol och bad nu 🙂

1 månad har jag varit ute och farit nu. Längtar efter en varm kärleksfull famn men samtidigt är jag lycklig och precis där jag vill vara. Kan fortsätta resa i evighet. Underbart! Ser mycket, upplever mycket. Saknar bara loooove.

Puss och kram alla!

Annonser

2 thoughts on “Ready for next adventure

  1. Vilka underbara bilder. Fantstiskt att se dig hålla en liten sköldpadda .Ha det nu så bra på Mabul Island.Hoppas allt går bra med din dykning och att det är ett trevligt gäng.Puss och kram.

  2. Åhh vad härligt det är att följa din resa! Man blir lika glad varje gång du skriver något nytt. Tänk en månad! Det går så fort! Här går vi snart in i december och det är 7 grader varmt! Snön lyser med sin frånvaro. Första advent är avklarat och barnen och jag bakade lussebullar 🙂

    Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s