Helikopter från Lukla idag

Så kom jag I mål. Kanonglad.

Lukla flygplats stängde dock I förrgår och fast satt vi. Inga flyg och inga helikoptrar. Man vill fira vandringens målgång men även veta att man hinner med flyget till Malaysia. Jobbigt läge. Bestämde att vi betalar en helikopter om det fanns en.

Imorse kom vi med en helikopter till Katmandu innan de slutade flyga pga dimman. Blev verkligen glad av att komma fram. Flyga helikopter I sig var hur ballt som helst med vyn over Bergen och jag hade aldrig kunnat tro hur fint det skulle kännas med Katmandus trafik och kaos igen, och träffa Mattias och Johan som lämnat gruppen tidigare. Blev en hamburgare tillsammans med bade ö loch vin. Snabb inlämning av all tvätt, en eeeeeefterlängtad dusch … 14 dagar utan … Jepp … Och packa… och nu snart sova.

Imorgon går planet till Malaysia och Kota kinabalu. Nya äventyr men lite varmare breddgrader. Superglad över mina prestationer här: Forsränning, Everest base camp, Kala Pathar och hela vägen tillbaka inklusive helikopterturen I Bergen. Fint att sova I sang utan sovsäck inatt. Kram på er alla!

 

Annonser

One thought on “Helikopter från Lukla idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s