Namche 3400m

Dag 3  nu på äventyret. Hittills har vi sett fantastiska vyer och sovit på mysiga och fina tehus med god mat. Flygresan blev 8h försenad pga dimma men vi kom iväg! Igår gick vi heldag med fantastiska miljöer och idag avverkades 600 höjdmeter. Det var uppför i stort sett hela vägen med sol men relativt kallt väder emellanåt. Gruppen har ett gott humor och vi skrattar mycket. I alla fall jag, Johan och Mattias som blivit en liten egen Björnstam. I Namche där vi är nu kommer vi att stanna i 2 dygn för acklimatisering. Imorgon tar vi en liten etapp för att komma tillbaka och sova här en natt till. Idag kunde vi se Everest på långt hall … Halvhögt.

 

Lite bilder so far …

Nyss har vi druckit cappuccino och en chokladcroissant vilket känns galet lyxigt tillsammans med maten vi beställer via tehusens menyer. Snacka om gourmet! Snart middag.

3400m och Internet samt full täckning på telefonen haha ja det ni. Kram kram till er alla!

Annonser

2 thoughts on “Namche 3400m

  1. Chokladcrossianter och tehus, detta låter ju som värsta lyxvandringen ju ;). Kul att höra att du mår bra och har roligt. Ta hand om dig uppe på berget nu och glöm inte medaljen när du är framme, vill se bild :). Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s